De bib aan huis

gepost op: 7 juni 2016

Wat kan je thuis laten bezorgen?

Boeken, cd's, dvd's, tijdschriften, stripverhalen, luisterboeken en daisyboeken.

Voor wie?

De Bib aan huis is een dienst voor alle inwoners van Wommelgem die aan huis gebonden zijn en die niet (meer) naar de bibliotheek kunnen komen door ouderdom, een handicap of ziekte en hiervoor geen beroep kunnen doen op derden.

Hoe werkt de bib aan huis?

Een medewerker van de bibliotheek komt op afgesproken tijdstippen bij je langs en brengt bibliotheekmaterialen bij je thuis. Je betaalt enkel het jaarlijks lidgeld en het leengeld voor dvd's. Voor het leveren aan huis worden er geen extra kosten aangerekend.

Meer info?

Bib Wommelgem - Welkomstraat 32 - 2160 Wommelgem - 03-354 28 08 - bibliotheek@wommelgem.be

Vakantie in de bib

Vertrek je op vakantie en kom je later terug dan de normale uitleentermijn? Vraag ons dan even om je materialen langer te mogen ontlenen. Lees verder