Tentoonstelling: boeken in beeld en woord

Olieverfschilderijen cursisten Jef Rysheuvels en kalligrafische werken Jeannine Boeckmans. Van 14 mei t.e.m. 27 juni 2018 in de polyvalente zaal van de bibliotheek (tijdens de openingsuren en met uitzondering tijdens activiteiten).

Olieverschilderijen

Enkele maanden geleden gaf ik mijn cursisten een opdracht waarbij creativiteit centraal moest staan. Zo schilderde ik boeken maar maakte ik mijn werk opzettelijk niet af. Zo was er ruimte voor de cursisten om dit zelf in te vullen.Achteraf moesten ze ook  een tekstje zoeken of zelf bedenken dat bij deze invulling past. Het resultaat hiervan kan u bekijken in de bibliotheek van Wommelgem vanaf maandag, 14 mei 2018 tot en met eind juni 2018.

Jef Rysheuvels

Kalligrafische werken

Lezen is één van mijn grote hobby’s. Als inwoner van Wommelgem ben ik dan ook een fervent bezoeker van onze geweldige bibliotheek. Mijn andere passie is Kalligrafie. Momenteel werk ik aan “Handlettering”. Een tentoonstelling over boeken kon ik dan ook niet aan me voorbij laten gaan. Vandaar deze “Handlettering”-werkjes over boeken.

Jeannine Boeckmans

Zitdag Federale Pensioendienst

De Federale Pensioendienst behandelt dossiers van mensen met een loopbaan als werknemer en/of als ambtenaar. Heb je specifieke vragen over je pensioen dan kan je op regelmatige basis terecht in de bibliotheek. Lees verder