Tentoonstelling Jeugdatelier

Tentoonstelling Jeugdatelier: Kunst vanuit de kosmos tot in het kwetsbare zelf. Te bewonderen in de bibliotheek van 3 mei tot 13 juni 2018.

Alle kunstenaars van het jeugdatelier (6-18 jaar) nemen je mee op een kunstzinnige reis. Ze starten hun tocht in de kosmos om via de prachtige natuur aa nte komen in hun eigen 'kwetsbare zelf'. Door zowel individueel werk als groepswerk en dankzij het gebruik van verschillende materialen en technieken laten de kinderen de kunst in zichzelf helemaal naar buiten komen.

Zitdag Federale Pensioendienst

De Federale Pensioendienst behandelt dossiers van mensen met een loopbaan als werknemer en/of als ambtenaar. Heb je specifieke vragen over je pensioen dan kan je op regelmatige basis terecht in de bibliotheek. Lees verder