Tentoonstelling Verwondreing

Tentoonstelling “Verwondering”

De afgelopen maanden vonden in de bibliotheek de cursussen “Digitale fotografie voor beginners” en “Vervolgcursus fotografie” plaats. De enthousiaste deelnemers leerden hierbij de verschillende creatieve mogelijkheden van hun digitale camera kennen in enkele lessen.  Zij gingen o.m. aan de slag met diafragma, sluitertijd en belichtingscompensatie. Bovendien leerden de cursisten op een andere manier naar de omgeving kijken en ontdekten zij interessante composities.

Tijdens en na de cursus gingen de deelnemers in binnen- en buitenland aan de slag met wat ze geleerd hebben. Zij hadden hierbij oog voor bekende, maar ook minder vertrouwde plaatsen en legden deze op hun eigen creatieve manier vast op foto. De resultaten van dit leerproces kan u tijdens de maanden april en mei komen bekijken in de bibliotheek van Wommelgem.

Laat u verwonderen door deze prachtige werken !

Sofie Rysheuvels

De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Opgepast! de zaal is niet toegankelijk als er een activiteit bezig is.

Zitdag Federale Pensioendienst

De Federale Pensioendienst behandelt dossiers van mensen met een loopbaan als werknemer en/of als ambtenaar. Heb je specifieke vragen over je pensioen dan kan je op regelmatige basis terecht in de bibliotheek. Lees verder